Gama produselor noastre ...

 • Aroma terapie

  Aromaterapie

  Aromaterapia, stiinta care se bazeaza pe studiul beneficiilor si proprietatilor medicale ale uleiurilor eterice, a devenit cunoscuta in toata lumea. Insa aromaterapia nu este o stiinta recenta. nbCu 4000 de ani in urma chinezii au descoperit proprietatile medicale ale uleiurilor eterice, iar de aici cunostintele despre acestea s-au raspandit in tari ca si India, Persia, Egipt. In Egipul antic aromaterapia era apanajul faraonilor, fapt dovedit de sticlutele cu uleiuri eterice gasite in camerele mortuare ale acestora.

 • Ceaiuri

  Ceaiuri

  Ceaiurile mixuri Jacob Hooy sunt combinatii ideale de plante, realizate dupa indelungi cercetari, scopul acestora fiind acela de a va putea oferi produse de calitate, cu proprietati terapeutice importante dar nu in cele din urma sa va satisfata si papilele gustative.Ceaiurile mixuri de plante sunt foarte benefice si populare, in special in tara noastra. Folosite cu regularitate, acestea sunt si leacuri pentru diferite boli.

 • Cosmetice

  Cosmetice

  Linia de produse "FRUMUSETE NATURALA'' are la baza ingrediente naturale si a fost creata conform standardului de certificare german BDIH. Produsele sunt astfel fara parabeni, uleiuri minerale, coloranti artificiali sau parfumuri. Gama de produse TREETS nu contine parabeni, coloranti, silicon sau SLS. Acestea sunt testate dermatologic, au un PH neutru si sunt recomandate de asemenea persoanelor cu pielea sensibila sau alergii.

 • Relaxare

  Relaxare

  Produsele wellness din gama TREETS sunt numeroase. Acestea constau nu numai intr-o varietate de produse pentru baie si dus, ci de asemenea, lumanari parfumate, perne calde cu samburi de cires, spray-uri de camera, sosete calde si nu in cele din urma betisoare parfumate.
  Toate acestea va sunt oferite pentru a va crea acasa propriul SPA care sa va aduca relaxarea mult dorita.